بهترین ایمپلنت دندان در تهران | روش کاشت ایمپلنت دندان
خانم دکتر ترمه
در بین روش های کاشت دندان که تا امروز با آنها آشنا شده ایم روش کاشت ایمپلنت دندان از همه بهترمی باشد. در این روش ایمپلنت دندان جایگزین ریشه دندان می شود واین ایمپلنت دارای پایه محکم بوده که در داخل لثه قرار می گیرد و از استحکام بالایی برخورددار است.
در ساخت ایمپلنت دندان از جنس تیتانیوم استفاده می شود زیرا این نوع از مواد با بدن انسان سازگاری دارد برای همین برای ایمپلنت دندان از این نوع ماده استفاده می شود.
در اینجا ما دو نوع ایمپلنت را به شما معرفی می کنیم و در مورد استفاده آنها در دندانپزشکی برای شما توضیح می دهیم.
1-ایمپلنت اندوستیال
2- ایمپلنت پریوستیال
ایمپلنت اندوستیال یک نوع روش کاشت ایمپلنت دندان می باشد که در درون استخوان قرار میگیرد .
ایمپلنت پریوستیال نوع دیگر از ایمپلنت دندان می باشد که در روی استخوان و در زیر لثه قرار می گیرد.
امروزه به خاطر استحکام کم و ضعیف ایمپلنت پریوستیال از آن استفاده نمی شود .
مزیت های ایمپلنت دندان :
1-ظاهر بسیار زیبا و طبیعی ایمپلنت دندان است ، روش کاشت ایمپلنت ها به دندان های طبیعی شباهت زیادی دارند و از آنجا که در استخوان فک محکم می شوند ماندگاری زیادی دارند.
2- در حرف زدن و گفتار بیمار نقش مهمی دارد ، وقتی دندان ها لق و خراب می باشند روی کیفیت سخن گفتن تاثیر می گذارد ،ایمپلنت دندان به شما اعتماد به نفس می دهد و لبخند زیبا تری برای شما به ارمغان می آورد.
3- ایملنت دندان در دهان ثابت می باشد و مشکلی برای فرد به وجود نمی آورد. در حالی که دندان های مصنوعی متحرک بوده و باعث آزار بیمار می شود .
4- دندان های مصنوعی متحرک میتوانند در هنگام غذا خوردن برای فرد ایجاد ناراحتی کنند اما با ایمپلنت دندان می توانید غذاهای مورد علاقه خود را با لذت و بدون درد میل کنید.
5- در روش کاشت دندان با ایمپلنت احتیاجی به حمایت دندان های دیگر وجود ندارد و خود به تنهایی می تواند روی لثه قرار بگیرید.
6-ایمپلنت دندان دوام و طول عمر آنها بسیار زیاد است و سال ها می توانید با مراقبت از آن استفاده بکنید .
7-از دیگر مزایای ایمپلنت دندان این است که احتیاج به چسب و مواد دیگر ندارد بلکه محکم در دهان بسته میشود در حالی که دندان های متحرک جابجا می شوندو احتمال آلودگی را هم دارند.
ایمپلنت دندان در7 مرحله انجام می شود :
1-معاینه و مشاوره با دندانپزشک
2-قراردادن ایمپلنت دندان در فک (منظور پایه تیتانیوم است)
3-ارسال قالب روکش برای ساخت به آزمایشگاه
4-اتنخاب رنگ متناسب با دندان های طبیعی
5-قرار دادن روکش موقت برروی پایه
6- آماده شدن و قرار دادن روکش نهایی ایمپلنت دندان
7-نگهداری و مراقبت ار ایمپلنت دندان
هزینه ایمپلنت دندان
این هزینه کاشت دندان مشخص نیست زیرا بسته به نوع دندان و محل قرار گرفتن ایمپلنت دندان در دهان دارد که باید قیمت ایمپلنت دندان بعداز معاینه دندانپزشک مشخص شود.
برچسب ها :
روش کاشت ایمپلنت دندان
ایمپلنت دندان