ایمپلنت اندواستیل
خانم دکتر ترمه
در واقع ایمپلنت دندانی باعث تثبیت و نگهداشت استخوان باقیمانده میگردد و سرعت تحلیل آنان را کم میکند. بنابراین کیفیت استخوان با وجود ایمپلنت یکسان میماند و استخوان کاملاً یکنواخت باقی میماند. ساختمان ایمپلنت دندان از دو قسمت اصلی فیکسچر و اباتمنت تشکیل شده است.در حقیقت دو روش برای انجام ایمپلنت های دندانی وجود دارد. زمانی که بیمار برای حل مشکلات دندانی و رفع مشکل بی دندانی نزد متخصص ایمپلنت مراجعه می کند. متخصص کاشت ایمپلنت این دو روش را برای بیمار توضیح می دهد.
این 2 روش عبارتند از: 1- ایمپلنت اندواستیل 2- ایمپلنت ساب پریواستیل
ایمپلنت اندواستیل
در ایمپلنت اندواستیل، ایمپلنت دندان درون استخوان فک قرار می گیرد و اتصال محکمی در آن به وجود میآید. این نوع ایمپلنت دندان معمولاً در روش دو مرحلهای ایمپلنت استفاده میشود. در واقع این نوع ایمپلنت با جراحی بهطور مستقیم داخل فک استخوان قرار می گیرد. این نوع ایمپلنت ، ایمپلنت اندواستیل به چند نوع رزوه دار، تیغهای و پیچ طور وجود دارد و بهجای دندان مصنوعی کارایی دارند.
درواقع در این نوع روش ایمپلنت اندواستیل در استخوان فک کاملاً فرو رفته و دندان را در جای خودش محکم نگه میدارد. این نوع ایمپلنت دندان اغلب برای افراد مسن که از دندانهای مصنوعی استفاده می کنند نیز مناسب است. خوردن و جویدن از این طریق برای این افراد راحتر شده و آنها میتوانند از طریق این روش برای محکم شدن دندانهای مصنوعی خود بهرهمند شوند.
مزیت های اندواستیل
در این روش ایمپلنت اندواستیل پس از قرار دادن آن در دهان بیمار توسط دندانپزشک و جایگیری شدن کامل دیگر بیمار هیچ نگرانی بابت لق شدن و یا عدم ثبات دندان وجود ندارد. بنابراین مزیت اصلی این نوع ایمپلنت محکم بودن آن با استخوان است. به دلیل انجام ایمپلنت اندواستیل در دو مرحله، از بروز هر مشکلی پیشگیری میشود و پزشک کاملاً آن را دردهان محکم میکند. با این کار مشکلی در جوش خوردن به فک به وجود نخواهد آمد.
البته قیمت بالای ایمپلنت اندواستیل را نیز بای در نظر گرفت. ایمپلنت اندواستیل بهترین و مطمئنترین جایگزین برای بریج ها (دندانهای مصنوعی) هستند.
عوارض ایمپلنت اندواستیل
1-خارج شدن روکش : در سال اول روکشهای دندان با چسب موقت چسبانده میشوند به همین دلیل امکان افتادن روکش دندان وجود دارد.
2-لق شدن روکش : در صورتی که ضربهای به دندان وارد بیاید و همچنین با وجود فشار در قسمتی از نواحی دهان احتمال لق شدن روکش زیاد است.
3-شل شدن پیچ داخلی : به دلیل اعمال فشار زیادی که در مواقعی مانند دندان قروچه و یا زیردندان رفتن سنگ موقع غذا خوردن به روکش وارد میشود گاهی احتمال شل شدن پیچ داخل وجود دارد.
4-شکستگی بدنه : شکستگی بدنه بسیار مشاهده شده است که در صورت بروز شکستگی، ترمیم آن امکان پذیر نیست.
5-عفونت کردن : هر گونه عملی که بر روی بدن انسان انجام میشود احتمال دارد عفونت کند و بیمار همیشه اضطراب آن را دارد. افرادی که مرتب انواع جراحی دهان و دندان انجام میدهند
برچسب ها :
ایمپلنت اندواستیل جیست ؟
ایمپلنت اندواستیل
انواع ایمپلنت دندان